2014. augusztus 21., csütörtök

Eiffel torony táska

Hagyományos táskától eltérőt nem egyszerű varrni (legalábbis nekem nem). De ha egyszer jön valami ötlet muszáj kipróbálni.Először is meg kell találni a megfelelő arányt és a méretet. Aztán egy hozzáillő stílust és anyagot a kivitelezéshez. Nem mindegy, hogy milyen sorrendben állítjuk össze, elég egy lépést tévedni, és lehet bosszankodni. És akkor még ott van a belseje is ......... Most ott tartok, hogy van két prototípus táskám, majdnem egyforma, és még mindig nem az igazi.


Az első képen lévőt készítettem először. Már menet közben rájöttem, hogy miket fogok módosítani rajta. Először is egy kicsit nagynak találtam. A torony két lábán kapott helyet az egyik oldalon az esernyő a másik oldalon egy fél literes flakon, mindez cipzáros megoldással. (Nos, ebben is biztos voltam, hogy a következőnél más megoldást fogok kitalálni.) Ezen kívül van még egy kisebb és egy nagyobb rész is. Nem voltam elragadtatva a végeredménytől, mikor elkészültem vele. Úgy gondoltam, hogy készítek egy kisebbet a változtatásokkal és az elsőt majd szétszedem és csinálok abból is egy kisebbet. -:))  Így aztán mindjárt ki is szabtam egyet, de nem sokáig jutottam a varrással, idő hiány miatt. A nyári utazásra készülődés során arra gondoltam, hogy a már elkészült táskát mégis csak jó lenne tesztelni, így azt vittem magammal. Meg kell, hogy mondjam, meg voltam vele elégedve, nagyon praktikus, de a változtatások azért maradnak.
Miután hazajöttünk neki láttam elkészíteni a már elkezdett második táskát, azonban a változtatások és a nem megfelelő összeállítási sorrend következménye az lett, hogy a kivitelezés nem úgy sikerült, mint ahogyan elterveztem. Munka közben rájöttem, hogy mi az, amin módosítanom kell még, hogy végre elkészítsem a tökéletes táskát. -:))

Nincsenek megjegyzések: