2012. február 20., hétfő

A foltvarrás és az ehhez kapcsolódó tevékenységek inspiráltak annak idején arra, hogy blogot készítsek.
A továbbiakban is erre szeretném használni.

Mivel az utóbbi hónapokban más téma is olvasható volt a blogomban (azoknak, akik nem tudják miről is van szó: néhány hónappal ezelőtt gyűjtést indítottam a lányom műtétéhez, de miután megkaptuk az OEP támogatást, mindenkinek vissza utaltuk az adományt, és le is vettem a felhívást), és többen támogattak is bennünket, úgy érzem tartozok annyival, hogy röviden összefoglaljam, hogy mi is történt.

A műtét eredetileg november végére volt tervezve. Megvolt a repülőjegy, a szállás, majd kaptunk egy értesítést, hogy az orvos nem tudja ebben az időpontban vállalni. Felajánlottak három időpontot. December közepe, január eleje és február vége. A decemberit választottuk. Átírattuk a repülőjegyet a szállást. Aztán kaptunk egy újabb emailt, hogy az orvos kórházban van, ezúttal ő beteg, és hosszadalmas lesz a felépülése. Ajánlottak egy másik orvost, aki ugyan olyan jó.
Úgy gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mekkora stresszel járt ez, elsősorban a lányomnak.
Újabb időpont egyeztetés után újra átírattuk a repülőjegyet, és újabb szállást is intéztünk.

A műtét január 26-án volt Párizsban. Január 20-án utaztunk el és tegnap érkeztünk haza. Zsuzsi jól van, kissé még oedemás az arca, és néhány helyen még érzéketlen is. 3-6 hónap míg teljesen rendbe jön. Még vár rá 1-2 kisebb műtét, amire leghamarabb fél év múlva kerülhet sor.

(MALÉV-val utaztunk és azzal is jöttünk volna haza, ha .... , szóval még ez is.)

De a lényeg, hogy végre itthon vagyunk!

4 megjegyzés:

Czkriszta írta...

A lehető legjobbakat kívánok nektek a gyógyulás ideje alatt! Azt hiszem rátok is fér!

Erika írta...

Nagyon szépen köszönöm!

sutacica írta...

ÉN is jót kívánok Nektek, és zökkenőmentes gyógyulást.ogoit,untsys

Kaptál Tőlem egy meglepit, gyere át érte.

Erika írta...

Köszönöm a jó kívánságot, és azt is, hogy kiválasztottál. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nálam gyakran megszakad a lánc. Nem azért mert nem tudnék választani, nem is lustaságból, hanem mert ezekre a dolgokra, nem igazán jut már idő.:(

Azért köszönöm!!:)